Info Utile

CUM CUMPAR ?

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-ti creezi un cont (asta pentru a nu te mai intoarce din drum) si completeaza toate datele cerute deoarece vom avea nevoie de ele in momentul livrarii echipamentelor comandate.

Al doilea pas este sa-ti alegi produsele pe care vrei sale comanzi- acest lucru se face plimbandu-te pur si simplu prin magazin si in moementul in care gasesti produsul care satisface cerintele tale, adauga-l in cos apasand butonul Cumpar.

In acest moment poti vizualiza care sunt produsele alese in Cosul de cumparaturi. Poti sa anulezi anumite produse, sa adaugi altele saupoti saapesi pe butonul Trimite comanda!

Pasul trei consta in verficarea datelor comenzii ai posibilitatea sa verifici datele beneficiarului (datele care vor fi trecute pe factura), adresa de livrare. In cazul in care nu locuiti in vreunul din orasele mentionate in lista, va rugam sa alegeti din lista cel mai apropiat oras. Daca totul este in regula apasa butonul: Salveaza date si finalizeaza comanda!

Pasul patru consta in alegerea modului in care se va face plata.Dupa ce ai ales modul in care se va face plata,apasa butonul Incheie comanda.

Pasul cinci Felicitari, cumparaturile s-au incheiat cu succes!

Se va afisa factura proforma cu echipamentele comandate.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor legii 677 / 2001 cu privirela protectia persoanelor, modificata si completata si ale legii 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MENTOR INTERNATIONAL SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care dvs ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii lor este de a oferi servicii de reclama, marketing si publicitate, selectie si plasare forta de munca astfel incat sa asiguram utilizatorilor serviciilor oferite de firma noastra date si informatii corecte si complete.

Dvs sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dipozitia dvs de catre Mentor International srl . Refuzul dvs determina imposibilitataea socieatii noastre de a va oferi serviciile solicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate, la cerere, numai urmatorilor destinatari: autoritatilor publice pentru derularea unor demersuri specifice acestora.

Conform legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@ementor.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizator: 
Parola: 
Mentor International SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr.9752.
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Copyright 2011 officepoint.ro Toate drepturile rezervate conform legii nr. 8/1996 si 285/2004 privind drepturile de autor.

ANPC

Creare Site, Firma de Web Design